Медицински център Гея Мед-заставаме до Вас по пътя на здравето
Медицински център Гея Мед-ние се грижим за Вашето здраве

Добри дошли в Медицински център Гея Мед

В Медицински център Гея Мед ще откриете квалифицирани специалисти, модерно оборудване, комфортна среда и персонализирана медицинска грижа

Медицински център Гея Мед осигурява високоспециализирана извънболнична медицинска дейност. При нас можете да разчитате на прегледи и консултации със специалисти в различни области. Всички кабинети са оборудвани с нова и съвременна медицинска апаратура за диагностика и лечение.

 • В Медицински център Гея Мед работят специалисти, за които професията лекар е мисия, да помагаш и да се грижиш за пациентите си.
 • За нас всеки пациент е човек с различна съдба, на който оказваме не само високоспециализирана медицинска грижа, но и заставаме зад него като приятел, давайки подкрепа и специализирани съвети.
 • Ние сме партньор в здравето на всяка жена, бъдеща майка и нейното бебе.
 • Ние сме партньор в здравето на всеки човек и вярваме, че за добрия и успешен край от лечението на всяко заболяване са не само високия професионализъм на лекарите, работещи в Гея Мед, всеки утвърден в своята област като отличен доктор, новата и съвременна медицинска апаратура, но и доверието, което се изгражда между лекаря и пациента.

Гея е първичната гръцка богиня, наричана е още майка природа и майка Земя. Тя била силна и даваща живот на всичко, което живее и расте върху нея.

В началото съществувал само вечният, безграничен и тъмен Хаос. В него се криел изворът на живота на света. От Хаоса произлязла и богинята Земя – Гея (древногръцката дума Γαῖα). В старогръцката религия и митология богинята на земята Гея е смятана за “първоначалното божество”, възникнало (от само себе си) първо след Хаоса и е почитана във връзка с основната £ роля на земя-майка и с произтичащите от тази нейна роля функции и проявления. Тези функции, свързани най-общо с “пораждането” и “създаването”, представят богинята на земята като основната съзидателна и движеща сила в света, която дава живот и закриля плодовитостта и майчинството, дава плодородие и изобилие.

 

Затова Медицинският център с гордост носи името Гея Мед и се стреми Вие, нашите пациенти, да вярвате в нас, да сте спокойни, че сте в сигурни ръце благодарение на професионализма на нашите лекари специалисти.

Заставаме до Вас по пътя на здравето

В Медицински център Гея Мед ще намерите уважение и грижа към всеки пациент, медицински услуги с отлично качество и екип от лекари специалисти

Медицински център Гея Мед има за цел да предложи цялостна медицинска грижа в различни медицински направления. Пациентите на Медицински център Гея Мед могат да са сигурни, че ще получат професионална медицинска грижа от висококвалифицирани лекари с дългогодишен опит и утвърдена практика.

За Медицински център Гея Мед здравето на пациента е на първо място

Инициативи за нашите пациенти

Медицински център Гея Мед е превърнал в своя мисия не само физическото здраве на своите пациенти, но и тяхното психическо здраве. За нас е важно пациентът да се чувства в сигурни лице, като се доверява на професионализма на лекаря, но и да знае, че може да получи безценни компетентни съвети и практични умения от специалисти в редица други области както в здравен, така и в чисто житейски аспект. Ето защо в Медицински център Гея Мед се организират редица инициативи за пациенти.

 • Училище за родители

  Преминете спокойни през 9-те месеца на очакване на Вашата рожба, без притеснения от раждането, уверени, че ще се справите, когато Вашето бебче се роди и че ще бъдете чудесни родители. Като родители, Вие сте целия свят и най-ценното за Вашето мъничко бебе.

 • Първи грижи за новороденото – консултации по домовете

  Бъдете уверени за грижата на Вашето бебе, като се доверите на консултациите, които провеждаме по домовете и практическите съвети, които даваме, относно кърмене, къпане, обработка на пъпче, хранене.

 • Консултация с неонатолог по домовете

  Ако си задавате много въпроси като родители, възползвайте се от консултациите с неонатолог по домовете, които Медицински център Гея Мед организира, относно режим на хранене, среда на отглеждане, ваксини, лекарства.

 • Йога за физическо здраве и душевно спокойствие

  Йогата е подходяща за бременни, ако искате да се възстановите след раждане или ако просто имате забързан начин на живот и искате да постигнете физическо здраве и душевно спокойствие.

 • Музикотерапия

  Използва се за лечение на депресия, тревожности, панически разстройства, аутизъм, заекване, хиперактивност и дефицит на внимание при децата

Медицински център Гея Мед-висок професионализъм, приятелско отношение, комфортна среда

Всеки пациент е важен

Комфорт, приятна обстановка, професионализъм и приятелско отношение

Прекрачвайки прага на Медицински център Гея Мед Вие ще усетите комфортна и уютна среда, ще почувствате приятелско отношение. В същото време професионализма на всеки лекар ще Ви накара да се почувствате в сигурни ръце, където ще получите прецизна диагностика и ефективно лечение.

 • Лекарите и целият екип на Медицински център Гея Мед работят не просто с ума и ръцете си, но и с цялото си сърце. Те са отдали живота си, да помагат на другите, да се грижат за здравето на всеки един от Вас, уповавайки се на добрите медицински практики, индивидуалния подход в лечението и приятелското отношение, изграждайки така важната връзка и доверие между лекар и пациент.

 • Интериорът в Медицински център Гея Мед създава комфортна и приятна обстановка, в която пациентите да се чувстват спокойни и сигурни. За това допринася приятелското и любезно отношение, което Ви посреща на регистратурата.

Обаждане
Локация