Съветите на акушер-гинеколозите от Медицински център Гея Мед по време на бременността

В Медицински център Гея Мед работят висококвалифицирани акушер-гинеколози, за които здравето за всяка жена, всяка бъдеща майка и нейното бебе е от първостепенно значение.

Избирайки Медицински център Гея Мед, където да следите Вашата бременност, Вие можете да сте сигурна, че освен професионализъм, стриктно следене на Вашето здраве, растежа и състоянието на носеното от Вас бебе, в лицето на нашите акушер-гинеколози ще намерите приятел, персонална подкрепа и специализирани съвети.

Акушер-гинеколозите в Медицински център Гея Мед дават няколко простички, но важни съвети по време на бременността, за да се чувствате спокойна и изпълнена с енергия и положителни мисли през тези девет вълнуващи месеца за всяка жена.

  • Пийте достатъчно течности.
  • Спортувайте няколко пъти седмично. Не се натоварвайте излишно, но поддържайте добра двигателна активност. Това може да става бързо и лесно, така че липсата на време не би трябвало да е оправдание. След първите тренировки ще почувствате прилив на енергия и добро настроение. Освен това умереното движение е полезно за яйчниците и матката, не само за поддържане на здравословно тегло.
  • Освободете се от лоши мисли. Запазете добрия тонус и позитивното настроение. За хармония и спокойствие помагат масажите, класическата музика, забавните филми и любимите хобита. Музиката има лечебно действие. Ето защо в Медицински център Гея Мед организираме часове на музикотерапия. След няколко посещения на часовете по музикотерапия, сами ще усетите приятния ефект на музиката, ще се чувствате по-спокойни и изпълнени с положителни мисли.
  • Поддържайте емоционалната връзка с партньора. Взаимното споделяне ще разреши голяма част от тревогите, ще Ви направи по-уверени и спокойни.
  • Полагайте грижи за косата и кожата си. Необходима е добра хидратация и редовна грижа за косата и кожата Ви по време на бременността, а и отделянето на няколко часа за домашни разкрасителни процедури със сигурност ще Ви вдъхне повече увереност и самочувствие, а това ще Ви повдигне настроението.

По време на бременността не спирайте да вярвате, че всичко с Вас и бебето ще бъде наред! При възникване на неприятни симптоми и оплаквания по време на бременността или при проследяване на високо рискова бременност, не се притеснявайте! Ние от Медицински център Гея Мед ще бъдем до Вас!

Представяйте си по-често момента, в който най-после ще вземете своето съкровище в ръце! Това със сигурност ще Ви зарежда с положителни мисли и емоции, а спокойствието по време на бременността оказва голямо значение както за Вашето здравословно и психическо здраве, така и непосредствено за доброто състояние на плода в корема Ви.

Leave a reply