Д-р Галя Музикаджиева

Д-р Галя Музикаджиева е специалист уролог в София с над 10 години опит. Диагностицира и лекува заболявания на пикочо-половата система при мъжете и пикочната система при жените (бъбречнокаменна болест, тумори на пикочо-отделителна система, неврогенни разтройства в уринирането, спешни урологични състояния). Извършва платени консултативни прегледи при деца с насочване за детски уролог. Владее английски език.

След своето дипломиране през 2008 г. д-р Галя Музикаджиева започва работа в Център за Спешна медицинска помощ в Пловдив. През същата година постъпва и в Клиника по Урология към УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ София, като през 2009 г. става асистент. От 2020 г. до 2023 г. е част от екипа специалисти на МЦ ПТБ-Мед София. Към момента д-р Музикаджива е част от екипа специалисти на Медицински център Гея Мед София, ДКЦ Софиямед – Люлин и ДКЦ Св. София – Люлин.

ГРАФИК НА РАБОТА
ЗАПИШИ ЧАС ОНЛАЙН
Специалност Урология
Образование
  • През 2007 г. завършва Медицински университет Пловдив
  • През 2014 г. придобива своята специалност Урология
Месторабота
  • От 2008 г. започва работа в Клиника по Урология към УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" София, като през 2009 г. става асистент
  • От 2020 г. става част от екипа специалисти на Медицински център Гея Мед, София
  • Работи и в ДКЦ Софиямед - Люлин, както и в ДКЦ Св. София - Люлин

Квалификации

  • Сертификат за конвенционална и интервенционална ехография
  • Сертификат за интервенционална ендоскопия
  • Сертификат за лапароскопия

Научно развитие

Д-р Галя Музикаджиева е член на Български лекарски съюз. Има участия в многобройни национални конгреси и семинари по специалността. Автор и съавтор е на редица научни публикации.

Участието на д-р Галя Музикаждиева в здравни рубрики

В здравната рубрика на Actualno.com – „Лекари в помощ на пациентите“ д-р Галя Музикаджиева говори за все по-често срещащия се проблем в съвременната медицина – неволното изпускане на урина. Тя посочва рисковите фактори и причините за възникването на този синдром. Всички подробности можете да прочетете ТУК

В здравната рубрика на Actualno.com – „Лекари в помощ на пациентите“ д-р Галя Музикаджиева споделя, кои са най-честите симптоми на цистита, как да го разпознаем, защо е важно навременното му диагностициране и кое е най-ефективното лечение. Цялата полезна информация можете да прочетете ТУК

За връзка с нас

Обаждане
Локация