Ултразвуково изследване по време на бременност

Ултразвуково изследване по време на бременност

Провежда се през различните етапи от бременността, за да се получи повече информация относно здравето на бебето. Чрез изследването се създава изображение на плода, плацентата и околоплодните води

Професионализъм, съвременна медицинска апаратура, комфортна среда

Специализираният сектор по акушерство и гинекология в МЦ Гея Мед се грижи за здравето на Всяка жена и бъдеща майка

Специализираният сектор по акушерство и гинекология в МЦ Гея Мед предлага гинекологични прегледи, консултации, диагностика и лечение на редица гинекологични заболявания. При нас ще се чувствате в сигурни ръце при проследяване на цялата Ви бременност. Кабинетите по акушерство и гинекология в МЦ Гея Мед са оборудвани с нова и съвременна медицинска апаратура. Благодарение на висококвалифицираните акушер-гинеколози, които работят в Гея Мед, и модерната апаратура в кабинетите, пациентите получават медицинска услуга на високо ниво. Откриват се с точност гинекологични заболявания, за които жената не е подозирала, че ги носи и прецизно се проследява бременността, за да се гарантира здравето както на майката, така и на бебето. В сектора по акушерство и гинекология в МЦ Ге Мед ще получите:

 • Безупречен професионализъм от акушер-гинеколози, утвърдили се в своята област като специалисти.
 • Отлично качество на предоставената медицинска услуга и персонално отношение към всеки един пациент.
 • Специализирани съвети и подкрепа.

Акушер-гинеколози, утвърдили се в своята област като професионалисти, модерна материална база и нова медицинска апаратура

Медицински център Гея Мед държи на професионализма и затова в кабинетите по акушерство и гинекология работят лекари, които обичат работата си и са отдали живота си на тази професия и грижа към пациента

В кабинетите по акушерство и гинекология в МЦ Гея Мед работят лекари специалисти по акушерство и гинекология, за които е важно всеки техен пациент да се чувства спокоен и сигурен. Освен високия професионализъм, като пациент на сектора по акушерство и гинекология в Медицински център Гея Мед, Вие ще намерите приятелско отношение и ще получите специализирани съвети.

Съвременната медицинска апаратура, с която са оборудвани кабинетите по акушерство и гинекология в МЦ Гея Мед, помагат за прецизната диагностика и назначаването на ефективно лечение, както и за стриктното проследяване на бременност.

Специализираният сектор по акушерство и гинекология в Медицински център Гея Мед разполага със съвременна апаратура, произведена от световно утвърдени компании. Медицинският център осъществява пълния обем извънболнична медицинска помощ в акушерството и гинекологията, както и редица високоспециализирани и тясно профилирани дейности, които изискват специална апаратура и квалификация.

В екипа на Медицински център Гея Мед работят лекари, за които професията лекар е мисия, да помагаш и да се грижиш за пациентите си. Високият професионализъм на специалистите по акушерство и гинекология и приятелското отношение ще Ви спечелят доверието и ще знаете, че можете да разчитате на компетентното мнение на лекарите.

Високо качество на диагностика, ефективно лечение и стриктно проследяване на бременност

Специализираните кабинети по акушерство и гинекология в МЦ Гея Мед извършват гинекологични прегледи, консултации, диагностика и лечение на гинекологични заболявания при жените от всички възрасти. Бъдещата майка получава квалифицирана персонална грижа по време на цялата бременност от опитни акушер-гинеколози, които извършват високоспециализирани прегледи.

Съвременна медицинска апаратура в кабинетите по акушерство и гинекология на МЦ Гея Мед

Специализираният сектор по акушерство и гинекология в МЦ Гея Мед е място, където всяка жена може да разчита на професионализъм, адекватна грижа, персонална подкрепа, приятелско отношение и нова медицинска апаратура. Интериорът на целия Медицински център Гея Мед създава усещане за уют, така че пациентите да се чувстват комфортно, а професионализмът, с който работят лекарите, да ги накара да са спокойни, че са в сигурни ръце.

В специализирания сектор по акушерство и гинекология в МЦ Гея Мед като бъдеща майка, Вие може да се чувствате спокойна, че ще получите професионализъм, високоспециализирани прегледи и стриктно следене на Вашето здраве и здравето на Вашето бебе през цялата бременност.

Акушер-гинеколозите в Медицински център Гея Мед са лекарите, които се грижат за здравето на най-малките ни пациенти още в корема на мама. Това са хората, които ще Ви покажат главичката, ръчичките, краченцата на Вашето бебе още преди да се е родило.

Освен рутинните прегледи по време на бременността, в Медицински център Гея Мед опитните акушер-гинеколози следят всички важни кръвни изследвания, които се правят по време на бременността. Кабинетите по акушерство и гинекология в МЦ Гея Мед разполагат с най-съвременна апаратура за мониториране на плода и с последно поколение модели ултразвукови апарати. Модерната медицинска апаратура в Медицински център Гея Мед позволява да се правят ултразвуково изследване по време на бременност, доплерово изследване на бременни и мониторен запис на детски сърдечни тонове.

По време на бременността си Вие ще се чувствате спокойна, че получавате стриктно следене на този прекрасен, но в същото време, изпълнен с много притеснения и въпроси, период за бъдещата майка.

Нашата цел е да се чувствате сигурна и спокойна за Вашето здраве и за здравето на носеното от Вас бебе. Мисията ни е да изкарате спокойна бременност и безпроблемно раждане на здраво и доносено бебе.

В Медицински център Гея Мед вярваме, че профилактиката спасява живот. Затова нашите опитни акушер-гинеколози съветват всяка девойка и жена, която води полов живот, да си прави гинекологичен профилактичен преглед веднъж годишно. Превенцията и профилактиката на Вашето гинекологично здраве създава щастлив и спокоен живот.

Специалистите по акушерство и гинекология в МЦ Гея Мед предлагат цялостна профилактика на женското здраве и диагностична грижа за всеки един етап от живота на съвременната жена. Като пациент в Медицински център Гея Мед, ще можете да получите специализирани съвети и консултация със специалисти, работещи в болнични заведения.

За връзка с нас

Професионализъм, качествени медицински услуги, грижа към пациента

Приятна обстановка и персонално отношение

Приятната обстановка, влизайки в Медицински център Гея Мед, ще Ви накара да се почувствате спокойни. Целият екип и всички лекари в МЦ Гея Мед са приятелски настроени, като основен принцип на работа е грижата към пациента и предоставяне на качествени медицински услуги.

Нова и съвременна медицинска апаратура

Всички кабинети в МЦ Гея Мед са оборудвани с нова и съвременна медицинска апаратура за диагностика и лечение. Освен професионализма на всеки лекар, модерната медицинска апаратура играе важна роля за по-прецизната диагностика и впоследствие лечение на редица заболявания.

Висококвалифицирани лекари с дълъг опит и стаж

В МЦ Гея Мед работят лекари с необходимата квалификация и опит. Водещ принцип на работа е предоставяне на качествена медицинска грижа, правилна диагноза и ефективно лечение. В Гея Мед ще имате възможност да получите консултации от специалисти, работещи в болнични заведения.

Запишете час на телефон 0883 72 76 76

Или се свържете с нас по email чрез формата по-долу

  Други медицински услуги

  С цел цялостна медицинска грижа за пациента, освен кабинетите по акушерство и гинекология, в Медицински център Гея Мед има обособени специализирани кабинети по други медицински направления.

   • Неврохирургия

    Неврохирургия

    Неврохирургични консултации за централна и периферна нервна система

   • Урология

    Урология

    Лечение на пикочо-полова система при мъжете и пикочна система при жените

  Обаждане
  Локация