Доплерово изследване на бременни

Доплерово изследване на бременни

Специализирано ултразвуково изследване, което е важна част от ехографския преглед. Използва се за оценка и мониториране на растежа и състоянието на плода и прогнозиране на някои потенциални усложнения на бременността

Професионализъм, съвременна медицинска апаратура, комфортна среда

Специализираният сектор по акушерство и гинекология в МЦ Гея Мед се грижи за здравето на Всяка жена и бъдеща майка

Специализираният сектор по акушерство и гинекология в МЦ Гея Мед предлага гинекологични прегледи, консултации, диагностика и лечение на редица гинекологични заболявания. При нас ще се чувствате в сигурни ръце при проследяване на цялата Ви бременност. Кабинетите по акушерство и гинекология в МЦ Гея Мед са оборудвани с нова и съвременна медицинска апаратура. Благодарение на висококвалифицираните акушер-гинеколози, които работят в Гея Мед, и модерната апаратура в кабинетите, пациентите получават медицинска услуга на високо ниво. Откриват се с точност гинекологични заболявания, за които жената не е подозирала, че ги носи и прецизно се проследява бременността, за да се гарантира здравето както на майката, така и на бебето. В сектора по акушерство и гинекология в МЦ Ге Мед ще получите:

 • Безупречен професионализъм от акушер-гинеколози, утвърдили се в своята област като специалисти.
 • Отлично качество на предоставената медицинска услуга и персонално отношение към всеки един пациент.
 • Специализирани съвети и подкрепа.

Акушер-гинеколози, утвърдили се в своята област като професионалисти, модерна материална база и нова медицинска апаратура

Медицински център Гея Мед държи на професионализма и затова в кабинетите по акушерство и гинекология работят лекари, които обичат работата си и са отдали живота си на тази професия и грижа към пациента

В кабинетите по акушерство и гинекология в МЦ Гея Мед работят лекари специалисти по акушерство и гинекология, за които е важно всеки техен пациент да се чувства спокоен и сигурен. Освен високия професионализъм, като пациент на сектора по акушерство и гинекология в Медицински център Гея Мед, Вие ще намерите приятелско отношение и ще получите специализирани съвети.

Съвременната медицинска апаратура, с която са оборудвани кабинетите по акушерство и гинекология в МЦ Гея Мед, помагат за прецизната диагностика и назначаването на ефективно лечение, както и за стриктното проследяване на бременност.

Специализираният сектор по акушерство и гинекология в Медицински център Гея Мед разполага със съвременна апаратура, произведена от световно утвърдени компании. Медицинският център осъществява пълния обем извънболнична медицинска помощ в акушерството и гинекологията, както и редица високоспециализирани и тясно профилирани дейности, които изискват специална апаратура и квалификация.

В екипа на Медицински център Гея Мед работят лекари, за които професията лекар е мисия, да помагаш и да се грижиш за пациентите си. Високият професионализъм на специалистите по акушерство и гинекология и приятелското отношение ще Ви спечелят доверието и ще знаете, че можете да разчитате на компетентното мнение на лекарите.

Високо качество на диагностика, ефективно лечение и стриктно проследяване на бременност

Специализираните кабинети по акушерство и гинекология в МЦ Гея Мед извършват гинекологични прегледи, консултации, диагностика и лечение на гинекологични заболявания при жените от всички възрасти. Бъдещата майка получава квалифицирана персонална грижа по време на цялата бременност от опитни акушер-гинеколози, които извършват високоспециализирани прегледи.

Съвременна медицинска апаратура в кабинетите по акушерство и гинекология на МЦ Гея Мед

Специализираният сектор по акушерство и гинекология в МЦ Гея Мед е място, където всяка жена може да разчита на професионализъм, адекватна грижа, персонална подкрепа, приятелско отношение и нова медицинска апаратура. Интериорът на целия Медицински център Гея Мед създава усещане за уют, така че пациентите да се чувстват комфортно, а професионализмът, с който работят лекарите, да ги накара да са спокойни, че са в сигурни ръце.

В специализирания сектор по акушерство и гинекология в МЦ Гея Мед като бъдеща майка, Вие може да се чувствате спокойна, че ще получите професионализъм, високоспециализирани прегледи и стриктно следене на Вашето здраве и здравето на Вашето бебе през цялата бременност.

Акушер-гинеколозите в Медицински център Гея Мед са лекарите, които се грижат за здравето на най-малките ни пациенти още в корема на мама. Това са хората, които ще Ви покажат главичката, ръчичките, краченцата на Вашето бебе още преди да се е родило.

Освен рутинните прегледи по време на бременността, в Медицински център Гея Мед опитните акушер-гинеколози следят всички важни кръвни изследвания, които се правят по време на бременността. Кабинетите по акушерство и гинекология в МЦ Гея Мед разполагат с най-съвременна апаратура за мониториране на плода и с последно поколение модели ултразвукови апарати. Модерната медицинска апаратура в Медицински център Гея Мед позволява да се правят ултразвуково изследване по време на бременност, доплерово изследване на бременни и мониторен запис на детски сърдечни тонове.

По време на бременността си Вие ще се чувствате спокойна, че получавате стриктно следене на този прекрасен, но в същото време, изпълнен с много притеснения и въпроси, период за бъдещата майка.

Нашата цел е да се чувствате сигурна и спокойна за Вашето здраве и за здравето на носеното от Вас бебе. Мисията ни е да изкарате спокойна бременност и безпроблемно раждане на здраво и доносено бебе.

В Медицински център Гея Мед вярваме, че профилактиката спасява живот. Затова нашите опитни акушер-гинеколози съветват всяка девойка и жена, която води полов живот, да си прави гинекологичен профилактичен преглед веднъж годишно. Превенцията и профилактиката на Вашето гинекологично здраве създава щастлив и спокоен живот.

Специалистите по акушерство и гинекология в МЦ Гея Мед предлагат цялостна профилактика на женското здраве и диагностична грижа за всеки един етап от живота на съвременната жена. Като пациент в Медицински център Гея Мед, ще можете да получите специализирани съвети и консултация със специалисти, работещи в болнични заведения.

За връзка с нас

Професионализъм, качествени медицински услуги, грижа към пациента

Приятна обстановка и персонално отношение

Приятната обстановка, влизайки в Медицински център Гея Мед, ще Ви накара да се почувствате спокойни. Целият екип и всички лекари в МЦ Гея Мед са приятелски настроени, като основен принцип на работа е грижата към пациента и предоставяне на качествени медицински услуги.

Нова и съвременна медицинска апаратура

Всички кабинети в МЦ Гея Мед са оборудвани с нова и съвременна медицинска апаратура за диагностика и лечение. Освен професионализма на всеки лекар, модерната медицинска апаратура играе важна роля за по-прецизната диагностика и впоследствие лечение на редица заболявания.

Висококвалифицирани лекари с дълъг опит и стаж

В МЦ Гея Мед работят лекари с необходимата квалификация и опит. Водещ принцип на работа е предоставяне на качествена медицинска грижа, правилна диагноза и ефективно лечение. В Гея Мед ще имате възможност да получите консултации от специалисти, работещи в болнични заведения.

Запишете час на телефон 0883 72 76 76

Или се свържете с нас по email чрез формата по-долу

  Други медицински услуги

  С цел цялостна медицинска грижа за пациента, освен кабинетите по акушерство и гинекология, в Медицински център Гея Мед има обособени специализирани кабинети по други медицински направления.

   • Неврохирургия

    Неврохирургия

    Неврохирургични консултации за централна и периферна нервна система

   • Урология

    Урология

    Лечение на пикочо-полова система при мъжете и пикочна система при жените

  Обаждане
  Локация