Консултация с неонатолог по домовете

Консултация с неонатолог по домовете

Сигурно си задавате много въпроси като родители за първи път? Медицински център Гея Мед организира консултации с неонатолог по домовете относно режим на хранене, среда на отглеждане, ваксини, лекарства

Първокласно здравно обслужване в областта на неврохирургията

В кабинета по неврохирургия в МЦ Гея Мед се прилагат модерни диагностични и терапевтични методи за лечение и за подобряване качеството на живот на пациентите

Кабинетът по неврохирургия в МЦ Гея Мед диагностицира и лекува заболявания на централната и периферната нервна система и разстройствата, които ги засягат, включително главоболие, световъртеж, неврологични смущения, инсулт. Кабинетът по неврохирургия разполага с модерно оборудване и висококвалифициран екип, необходими за прецизното диагностициране и ефективно лечение на остра и хронична болка от неврохирургично естество, както и лечение на паравертебрална блокада. Кабинентът по неврохирургия в МЦ Гея Мед има за цел да предложи на своите пациенти:

 • Комплексни грижи за пациента.
 • Модерни диагностични и терапевтични методи, заедно с първокласно здравно обслужване, сравнимо със световните стандарти в областта.
 • Прилагане на модерни постижения на медицината, с цел подобряване на качеството на живот на пациентите.

Лекари специалисти по неврохирургия и съвременна материална база

Кабинетът по неврохирургия в МЦ Гея Мед разполага с модерно оборудване и висококвалифициран екип от лекари

Най-ценното в кабинета по неврохирургия в МЦ Гея Мед са не само високите технологии и прилагането на модерни методи за диагностика и лечение на заболявания на централната и периферната нервна система, но и съвременната медицинска апаратура, както и висококвалифицираните специалисти по неврохирургия.

Кабинетът по неврохирургия в МЦ Гея Мед е оборудван с модерна медицинска апаратура, което позволява прецизно диагностициране и ефективно лечение на неврохирургични заболявания на централната и периферната нервна система.

Лекарският екип, работещ в кабинета по Неврохирургия в МЦ Гея Мед, е съставен от неврохирурзи с необходимата квалификация и опит. Целта е да се предостави на пациента първокласно здравно обслужване и прилагане на новите методи в медицината за диагностика и лечение на редица неврохирургични заболявания.

Прецизна диагностика и ефективно лечение

В кабинета по неврохирургия в МЦ Гея Мед ще получите консултации за централна и периферна нервна система. Ако страдате от остра и хронична болка от неврохирургично естество или имате установена паравертебрална блокада, специалистите по неврохирургия в Гея Мед ще Ви помогнат.

Основен принцип в работата на кабинета по неврохирургия в Медицински център Гея Мед е предлагането на комплексни грижи за пациента. В практиката се срещат припокриващи се симптоми и заболявания, към които следва да се подходи цялостно, а нервната и останалите системи на организма се влияят една от друга по много и различни начини.

Благодарение на съвременната медицинска апаратура и лекарите специалисти по неврохирургия, които работят в Гея Мед, в медицинския център се прилагат най-новите методи в медицината за диагностика и лечение на заболявания на централната и периферната нервна система. Наред с това, неврохирурзите се стремят да подобрят качеството на живот на своите пациенти.

 • Мозъчни и гръбначно-мозъчни травматични увреждания

 • Онкологични мозъчни и гръбначно-мозъчни заболявания

 • Съдови заболявания

 • Вродени заболявания

 • Тригеминална невралгия

 • Хидроцефалия

 • Заболявания на карпален, кубитален и тарзален тунел

 • Онкологични заболявания на периферни нерви

 • Травматични увреждания на периферни нерви

 • Thoracic outlet синдром

 • Заболявания на шиен и лумбален плексус

За връзка с нас

Професионализъм, качествени медицински услуги, грижа към пациента

Приятна обстановка и персонално отношение

Приятната обстановка, влизайки в Медицински център Гея Мед, ще Ви накара да се почувствате спокойни. Целият екип и всички лекари в МЦ Гея Мед са приятелски настроени, като основен принцип на работа е грижата към пациента и предоставяне на качествени медицински услуги.

Нова и съвременна медицинска апаратура

Всички кабинети в МЦ Гея Мед са оборудвани с нова и съвременна медицинска апаратура за диагностика и лечение. Освен професионализма на всеки лекар, модерната медицинска апаратура играе важна роля за по-прецизната диагностика и впоследствие лечение на редица заболявания.

Висококвалифицирани лекари с дълъг опит и стаж

В МЦ Гея Мед работят лекари с необходимата квалификация и опит. Водещ принцип на работа е предоставяне на качествена медицинска грижа, правилна диагноза и ефективно лечение. В Гея Мед ще имате възможност да получите консултации от специалисти, работещи в болнични заведения.

Запишете час на телефон 0883 72 76 76

Или се свържете с нас по email чрез формата по-долу

  Други медицински услуги

  С цел цялостна медицинска грижа за пациента, освен кабинетът по неврохирургия, в Медицински център Гея Мед има обособени специализирани кабинети по други медицински направления.

  Обаждане
  Локация