Урология в Медицински център Гея Мед

Урология

Лечение на пикочо-полова система при мъжете и пикочна система при жените

Първокласно здравно обслужване в областта на урологията

В кабинета по урология в Медицински център Гея Мед се прилагат модерни и ефективни методи за диагностика, лечение и профилактика на урологични заболявания

Кабинетът по урология в Медицински център Гея Мед се занимава с диагностика и лечение на заболявания на пикочо-половата система при мъжете и пикочната система при жените. Кабинетът по урология разполага със съвременно медицинско оборудване и висококвалифициран екип от лекари уролози. Благодарение на всичко това успяват да се диагностицират с точност редица заболявания на пикочо-половата и пикочната система. В кабинета по урология в Медицински център Гея Мед пациентът може да бъде сигурен, че ще получи:

 • Най-модерните и ефективни диагностични и лечебни услуги.
 • Възможност за консултация със специалисти уролози, работещи в болнични заведения.
 • Персонално отношение.

Лекари специалисти по урология и високотехнологично медицинско оборудване

В кабинета по урология в Медицински център Гея Мед се използва съвременна медицинска апаратура, а уролозите, които работят в Гея Мед са утвърдени специалисти в своята област

В кабинета по урология в Медицински център Гея Мед работят уролози със сериозен опит в областта. В комбинация с модерната апаратура, с която е оборудван кабинетът, Вие ще получите медицинска услуга с отлично качество.

Благодарение на съвременната медицинска апаратура, с която е оборудван кабинетът по урология в Медицински център Гея Мед, се извършва прецизна диагностика на редица урологични заболявания. Това от своя страна дава възможност за прилагане на високоефективни и безопасни методи на лечение.

В кабинета по урология в Медицински център Гея Мед работят лекари със сериозен опит в областта на урологията. Водещо в работата на лекарите е да прилагат добри медицински практики в урологията. Уролозите в Гея Мед извършват съвременна диагностика и прилагат най-добрата терапия и лечение, съобразени с индивидуалните потребности на пациента. Целта е предоставяне на медицински услуги на най-високо ниво.

Лекари специалисти по урология и високотехнологично медицинско оборудване в МЦ Гея Мед

Ефективност на диагностичния и терапевтичния процес

В кабинета по урология в МЦ Гея Мед ще получите консултация от водещи в урологията специалисти. Ако имате проблеми с пикочо-половата система или имате инфекция на пикочните пътища, специалистите по урология в Гея Мед ще Ви помогнат.

Консултация и лечение при инфекция на пикочните пътища от водещи уролози в МЦ Гея Мед

За съжаление урологичните заболявания стават все по-разпространени заради продължаващото застаряване на населението. Урологичните заболявания могат да бъдат различни по своето естество. В кабинета по урология в МЦ Гея Мед се извършват прегледи и консултации на пациенти с урологични и андрологични проблеми. Също така се извършват и платени консултативни прегледи на деца с насочване за детски уролог.

Модерно оборудваният кабинет по урология в МЦ Гея Мед се занимава с диагностициране, лекуване и наблюдение на заболявания, свързани с пикочо-половата система при мъжете и заболявания, засягащи уринарната система на жените. Целта е да се предостави съвременна, качествена и ефективна извънболнична медицинска помощ.

Благодарение на новата медицинска апаратура уролозите в Гея Мед успяват да диагностицират прецизно и с точност урологичните заболявания. Дългогодишният им опит в областта им позволява да назначават ефективни терапевтични методи. Целта е да се гарантира успешното лечение и връщането на пациента към нормален начин на живот.

 • Болести на простата (хиперплазия и възпалителни процеси)

 • Бъбречно-каменна болест

 • Заболявания на пикочния мехур

 • Инфекция на пикочните пътища

 • Тумори на пикочо-отделителна система

 • Болести на тестисите

 • Кондилома акумината

 • Стриктура на уретрата

 • Фимоза

 • Хипоспадия

За връзка с нас

Професионализъм, качествени медицински услуги, грижа към пациента

Приятна обстановка и персонално отношение

Приятната обстановка, влизайки в Медицински център Гея Мед, ще Ви накара да се почувствате спокойни. Целият екип и всички лекари в МЦ Гея Мед са приятелски настроени, като основен принцип на работа е грижата към пациента и предоставяне на качествени медицински услуги.

Нова и съвременна медицинска апаратура

Всички кабинети в МЦ Гея Мед са оборудвани с нова и съвременна медицинска апаратура за диагностика и лечение. Освен професионализма на всеки лекар, модерната медицинска апаратура играе важна роля за по-прецизната диагностика и впоследствие лечение на редица заболявания.

Висококвалифицирани лекари с дълъг опит и стаж

В МЦ Гея Мед работят лекари с необходимата квалификация и опит. Водещ принцип на работа е предоставяне на качествена медицинска грижа, правилна диагноза и ефективно лечение. В Гея Мед ще имате възможност да получите консултации от специалисти, работещи в болнични заведения.

Запишете час на телефон 0883 72 76 76

Или се свържете с нас по email чрез формата по-долу

  Други медицински услуги

  С цел цялостна медицинска грижа за пациента, освен кабинетът по урология, в Медицински център Гея Мед има обособени специализирани кабинети по други медицински направления.

   • Медицинска рехабилитация

    Медицинска рехабилитация

    Рехабилитационните методи са неотменно звено при терапевтичната и профилактична здравна програма при много заболявания

   • Генетична консултация

    Генетична консултация

    Консултация за изучаване на медицинската история на пациента и неговия род, както и преди и след извършване на генетичен тест

   • Алергология

    Алергология

    Алергологичната консултация дава възможност за диагноза, профилактика и лечение на редица алергични заболявания

   • Ехография на млечни жлези

    Ехография на млечни жлези

    Неинвазивен и безопасен метод за профилактика и диагностика на промените в структурата на млечните жлези

   • Образна диагностика

    Образна диагностика

    Ехографско изследване на коремни органи, простата, щитовидна жлеза. Неинвазивен и високо информативен метод за диагностика

  Обаждане
  Локация